Nettsted og selvbetjening

Samarbeid med ambisiøse organisasjoner over lang tid har gjort Epinova til en av Norges ledende Optimizely-leverandører.

Samtale mellom mann og kvinne

Epinova er både spesialist og totalleverandør av nettsteder og selvbetjeningsløsninger, som vi jobber frem på den markedsledende løsningen: "Optimizely Digital Experience Platform".

Om nettsteder og selvbetjening 

Ett nettsted skal dekke mange behov og gi en god effekt for organisasjonen. Være seg rene informasjonsnettsteder, en markedsføringskanal eller en selvbetjeningsportal – er essensen av løsningen skal være et middel til å nå et mål. 

Betjening av eksterne relasjoner er svært ressurskrevende. Enhver reduksjon av gjentagende direktekontakt, som for eksempel telefon og e-post, ved at brukeren finner svarene enkelt selv eller at medlemmene løser sine oppgaver uavhengig av tid og sted, vil gi store besparelser. 

Et rammeverk 

Alle våre løsninger baseres på vårt spesialtilpassede rammeverk for prosjekter, Proxima. Vi gjenbruker grunnfunksjonalitet som er med i de fleste prosjekter. Når vi ikke trenger å kode alt på nytt hver gang, sparer dette både oss og kunden for mye arbeid.

Det er derfor vår interne forskning- og utviklingsavdeling bruker så mye tid på å standardisere moduler som har potensiale for generalisering. På denne måten kan flere av våre kunder dra nytte av disse. Dette er halvfabrikater og ferdig-til-bruk-moduler.

Våre løsninger er enkle å vedlikeholde og videreutvikle. Sammen hjelper vi deg som kunde å opprettholde kvalitet, redaktørvennlighet, tilgjengelighet og universell utforming. Vi bistår gjerne med innføring og opplæring i noen av alle verktøy som kommer med i Optimizely. Vi optimaliserer søk og navigasjon, bistår med oppsett for A/B-testing, aktiverer redaktørflyt eller setter opp skjema for påmelding til events. 

Intranett tilpasset din organisasjon

Epinova har utviklet intranett sammen med mange store organisasjoner. Et godt intranett gir de ansatte større tilhørighet til organisasjonen, øker mestringsfølelsen og bryter ned interne barrierer.

Før vi starter utvikling må vi bli godt kjent med dine ønsker og behov. Sammen finner vi ut hva ditt intranett skal oppnå. Vi må avstemme forventninger til organisasjonen og forventet bruk. 

Integrasjoner

De fleste løsninger må samkjøres med allerede eksisterende løsninger. Vi har lang erfaring med integrasjoner med fagsystemer, dokument- og mediabibliotek og samhandlingssystemer. Vi etablerer enkel, sikker og sømløs pålogging for alle brukere.

Verktøy for samhandling

Epinova syr sammen dokumentbaser, fagsystemer og søk til en sømløs helhet. Med personlig tilpasning, diskusjonsvegger og arbeidsrom, øker engasjementet blant brukerne. Viktige elementer er også godt søk, mulighet for kommentarer og enkel tilpassning av profil/min side.

 

Vi hjelper deg med nettsidene dine!

Fikse ditt gamle nettsted eller lage noe helt nytt? Ta gjerne kontakt for en prat om dine mål, og hvordan vi sammen kan oppnå dem.

 • Bilde av Arild Henrichsen

  Arild Henrichsen

  Rådgiver strategi og teknologi, Optimizely-ekspert OMVP, Commerce, CMS, .Net

  • Epost:
  • Telefon:
 • Bilde av Guy Markussen

  Guy Markussen

  Forretningsrådgiver, salg

  • Epost:
  • Telefon:

 

Flere jobber vi har gjort