Samtale mellom mann og kvinne

Epinova er både spesialist og totalleverandør av nettsteder og selvbetjeningsløsninger, som vi jobber frem på den markedsledende løsningen: "Episerver Digital Experience Platform".

Om Nettsteder og selvbetjening 

Ett nettsted skal dekke mange behov og gi en god effekt for organisasjonen. Være seg rene informasjonsnettsteder, en markedsføringskanal eller en selvbetjeningsportal – er essensen av løsningen skal være et middel til å nå et mål. 

Betjening av eksterne relasjoner er svært ressurskrevende. Enhver reduksjon av gjentagende direktekontakt, som for eksempel telefon og e-post, ved at brukeren finner svarene enkelt selv eller at medlemmene løser sine oppgaver uavhengig av tid og sted, vil gi store besparelser. 

Et rammeverk 

Alle våre løsninger baseres på vårt spesialtilpassede rammeverk for prosjekter. Vi gjenbruker grunnfunksjonalitet som er med i de fleste prosjekter. Når vi ikke trenger å kode alt på nytt hver gang, sparer dette både oss og kunden for mye arbeid.

Det er derfor vår interne forskning- og utviklingsavdeling bruker så mye tid på å standardisere moduler som har potensiale for generalisering. På denne måten kan flere av våre kunder dra nytte av disse. Dette er halvfabrikater og ferdig-til-bruk-moduler.

Våre løsninger er enkle å vedlikeholde og videreutvikle. Sammen hjelper vi deg som kunde å opprettholde kvalitet, redaktørvennlighet, tilgjengelighet og universell utforming. Vi bistår gjerne med innføring og opplæring i noen av alle verktøy som kommer med i Episerver. Vi optimaliserer søk og navigasjon, bistår med oppsett for A/B-testing, aktiverer redaktørflyt eller setter opp skjema for påmelding til events. 

Samspillet

Mens Epinova har spisskompetanse på Episerver og Nettstedskonsepter, er det våre partnere som utfyller oss på blant annet dokumentsystemer, medlemssystemer (CRM) og rekrutteringssystemer.

Vi hjelper deg med nettsidene dine!

Fikse ditt gamle nettsted eller lage noe helt nytt? Ta gjerne kontakt for en prat om dine mål, og hvordan vi sammen kan oppnå dem.

Bilde av Arild Henrichsen

Arild Henrichsen Rådgiver

ECD, EMVP, CMS, .Net
Bilde av Guy Markussen

Guy Markussen Forretningsrådgiver, salg