• Publisert
  • 1 min

Epinova er Årets Episerver-partner 2017

På partnertreffet i Oslo 11. januar ble Epinova kåret til Årets Episerver-partner for 2017. Vi oppsummerer det fantastiske fjoråret!

Årets Episerver-partner for 4. gang!

Det er alltid like spennende når avdukingen nærmer seg og man kan lukte en pallplassering!

Over all forventning har altså Epinova hentet hjem trofeet 4 av de 10 årene vi har eksistert - et klart resultat av riktig kompetanse, skarpt fokus og engasjement. De andre årene vi gikk til topps var 2015, 2014  og 2012

For 2017 hadde Episerver Norge følgende hyggelige begrunnelse:

"Det kom neppe som noen overraskelse at Epinova ble nominert til Episerver Partner of the Year prisen for 2017. Epinova er en av våre største partnere med sterkt fokus på både CMS og Commerce, men også våre nye produkter der de eksempelvis har vært del av vårt lighthouse-program for personalisering med tidlig tilgang til ny teknologi og kompetanse.

Med arrangement av flere Meetups for utviklere, samt flere frokostseminarer har Epinova også bidratt aktivt med å spre kompetanse til flere i og rundt vårt økosystem.

Gjennom året har det vært et tett og godt samarbeid på både faglig og administrativt nivå, og vi i Episerver gleder oss til et fortsatt godt samarbeid i 2018."

- STEVE CELIUS, COUNTRY MANAGER, EPISERVER NORGE

Spesielt for 2017 er at førsteplassen ble delt mellom 2 partnere - Epinova og Knowit. Vi gratulerer også Knowit med et godt levert 2017!

 

50 fantastiske medarbeidere

Etter at vi fikk spennende nye kolleger både på våren, sommeren og høsten, endte vi året på over 50 ansatte. Det er denne gjengen som, med sin entusiasme og faglige ekspertise, skal ha æren for Epinovas suksess.

(Etter en uformell utregning kom vi til at vi sitter på nesten 400 år med Episerver-erfaring - alt samlet i ett fagmiljø i Norge.)

Målet for 2018 er selvsagt å vokse enda litt til, med de rette folkene og rett tempo.

10-årsjubileum for Epinova

Siden oppstarten i 2007 har vi utelukkende jobbet med Episerver-løsninger - alt fra bedriftsweb til intranett og nettbutikk. Dette unike fokuset har gitt oss en dybde-kompetanse innen CMS, netthandel og digital markedsføring som de færreste andre konsulenthus kan matche. 

Vi feiret stort 10-årsjubileum i 2017, og kan se tilbake på et tiår med nervepirrende forhandlinger, store kontrakter, ambisiøse kunder, og nyskapende løsninger. Fagmiljøet vi har bygd opp beviser år etter år at vi er i toppklassen på utvikling av nettsteder og nettbutikker.

Les mer om