• Publisert
  • 3 min

Epinova vokser – ansetter fra Bouvet og Triona

Bilde av Eline og Furkan. Eline og svart og Furkan i grå genser. Bildet er tatt utenfor kontoret i Torggata i Oslo.

Vi ønsker velkommen til to nye kollegaer, Eline, frontend-utvikler og Furkan, backend-utvikler.

Ett av de seneste tilskuddene etter sommeren er Furkan Ergin (24), som begynte på kontoret i Oslo. Furkan er utdannet dataingeniør fra OsloMet. Etter endt studie gikk han rett ut i arbeid hos Triona, som fullstack-utvikler. Etter flere år i Triona har han nå begynt oss oss i Epinova, hvor han skal jobbe primært med utvikling i .NET.

Fra tiden i Triona satt Furkan på et spennende prosjekt med navn MOTIV for Statens vegvesen. Arbeidsoppgavene gikk ut på å utvikle et system for å lage kostnadsmodeller og rapporter med oversikt over drift og vedlikeholdskostnader til Norges veinett.

Å kaste seg ut i det ukjente innen digital handel

I samtale forteller Furkan at det han gleder seg mest til er å jobbe med noe helt nytt og spennende innen digital handel og CMS. Videre gleder han seg også til å spesialisere seg innen backend, istedenfor å være en alt-mulig-mann slik han har fungert i tidligere prosjekter. Nå skulle han få muligheten til å bli skikkelig flink innen ett fagfelt – backend. Furkan nevner at han brenner for tekniske utfordringer, og at han gleder seg til å utvikle seg faglig fremover.

- Det jeg gleder meg mest til er å lære noe nytt hver dag og sette meg inn i Optimizely, som jeg forhåpentligvis skal bli ekspert på en dag, sier Furkan.

Siden første dag har jeg knyttet bånd med nye kollegaer og jeg blir alltid møtt med et smil.

Furkan forteller at han opplevde intervjuprosessen som veldig oversiktlig og grundig. Han nevner at han satt pris på at Epinova som bedrift i tillegg til å bli kjent med han også la betydelig vekt på at han skulle ble kjent med bedriften og menneskene tidlig i prosessen. Den første tiden har gått veldig bra, forteller han. Furkan forteller at han har rukket å knytte bånd med nye kolleger og at han alltid blir møtt med et smil. - Jeg har hatt en bratt læringskurve siden første dag, legger han til.

- Siden første dag har jeg knyttet bånd med nye kollegaer og jeg blir alltid møtt med et smil, sier Furkan og smiler.

Bilde av Furkan

Eline Raanaas (28) er den seneste frontend-utvikleren i Epinova. Hun hadde sin første arbeidsdag i september, og har tidligere jobbet i Bouvet. Eline har en bachelorgrad i IT, med spesialisering i 3D-grafikk, før hun jobbet 3 år på IT-avdelingen til Bama.

Etter å ha jobbet som konsulent skjønte hun etter hvert at det var utvikler hun ville bli, og fikk derfor ta del i C#/.NET bootcamp-programmet til Academic Work. Programmet varte over noen måneder, etterfulgt av et år hvor Eline var utleid til en bedrift. Her ble Eline leid ut til Bouvet, der hun senere fikk fast stilling og jobbet i 2 år. Hun jobbet blant annet med kunder som Go-ahead Nordic, Politihøgskolen, Skatteetaten og Politiet.

Eline nevner at Epinova ga et godt inntrykk både når det gjaldt det sosiale og faglige miljøet, noe som var avgjørende for henne i valg av arbeidsgiver. Hun forhørte seg også med bekjente om hvor godt de ansatte i Epinova trivdes, så det gjorde henne enda mer sikker da hun valgte å takke ja til tilbudet hun fikk.

- Epinova ga et godt inntrykk både når det gjaldt det sosiale og faglige miljøet, noe som var avgjørende for meg i valg av arbeidsgiver.

Ansettelsesprosessen beskriver Eline som hyggelig, smidig og uformell, fra start til slutt. - Jeg synes kodegjennomgangen gikk bedre enn forventet. Jeg satt igjen med en følelse av at jeg fikk vist hva jeg var god for under gjennomgangen.

Noe jeg syns var veldig hyggelig, er at det hele tiden kom folk bort til plassen min for å hilse på meg.

Den første tiden i Epinova

Den første tiden har gått fort og har vært veldig fin, forteller Eline. De første dagene har gått til mye innføringsmøter og brukt mye tid på å bli kjent med nye kolleger. Hun opplevde onboardingen som godt planlagt og føler seg ivaretatt.

- Noe jeg syns var veldig hyggelig, er at det hele tiden kom folk bort til plassen min for å hilse på meg, sier Eline.

En spennende høst i vente

Utover høsten forteller Eline om en gladnyhet, at hun skal bli mamma for første gang! Det er ingen tvil om at det blir høstens største hendelse og tar mye av min hjernekraft for tiden. Hun gleder seg også til å bli enda bedre kjent med kollegaene sine, og komme mer inn i jobben og hverdagen hos Epinova.

På fritiden er Eline glad i å være sosial med venner og familie, samt stå på ski og gå tur med hunden sin. Trening er også en stor del av hverdagen, som hun håper hun klarer å komme tilbake til etter graviditeten. Ellers kan hun gjerne tilbringe en hel dag med et puslespill, en god serie, eller et spill på Nintendo switchen.

Bilde av Eline

En versjon av artikkelen er også publisert på Kode24

Akkurat nå

Les mer om