• Publisert
  • 3 min

Epinova ansetter innen rådgivning og rekruttering

Bilde av Ann Kristin og Helena  i Torggata utenfor kontoret i Oslo

Vi ønsker Ann Kristin og Helena velkommen til vårt kontor i Oslo

Styrker laget innen digitale rådgivningstjenester

I mai kunne vi ønske velkommen til Ann Kristin Sørensen (37) som går inn i rollen som rådgiver digital handel. Med lang fartstid innen retail har Ann Kristin plukket opp mye verdifull erfaring.

Siden studiene i retail management har hun jobbet med oppbygging og drift av fysiske butikker, og flere tilhørende nettbutikker. Ann Kristin kan vise til en bred erfaring, og har sittet på flere sider av bordet som både innkjøper, selger, produktsjef, markedssjef og e-commerce manager. De seneste årene har hun jobbet som e-commerce manager i Bjørklund, og som e-commerce manager og markedsansvarlig i A. Huseby.

Jeg har sittet på flere sider av bordet som både innkjøper, selger, produktsjef, markedssjef og e-commerce manager.
- Ann Kristin Sørensen

Startet sin første bedrift som 25-åring

Arbeidskarrieren startet tidlig, og allerede i en alder av 25 år hadde Ann Kristin startet sin første bedrift. I dag kan hun se tilbake på en reise som har gitt henne mye innsikt og erfaring som hun tar med seg videre i den nye rollen. - Jeg har vært i situasjoner hvor jeg har blitt tvunget til å tenke annerledes, ha et stort pågangsmot og ikke minst være åpen for den digitale reisen. I tillegg har jeg lært å se muligheter der jeg normalt ikke ville sett de, forteller Ann Kristin.

Ett ord som beskriver Ann Kristin er “people person”, og kombinasjonen av at Epinova har stort fokus på mennesket, samt gode eksperter med spennende kundeportefølje, gjorde at valget til slutt falt på Epinova.

- Det har så langt kun vært veldig positivt å starte i Epinova. Jeg føler meg hjemme i selskapet og menneskene er utrolig imøtekommende og gode. Det kan noen ganger være litt skummelt å være ny, selv for en ekstremt ekstrovert person som meg, men her har jeg hatt det fint og følt meg som en av gjengen fra første stund.”

Videreutvikle og bygge langsiktige løsninger

Rådgiveravdelingen i Epinova er en viktig støttespiller for Epinova sine kunder, og har en viktig rolle for at kundene lykkes digitalt. Ann Kristin forteller at hun gleder seg til å være med å videreutvikle og bygge langsiktige kundeløsninger som skalerer.  - Motivasjonen er på topp når det kommer til å lære meg produktene og mulighetene som finnes i den digitale tjenesteplattformen og hvordan rådgiverne sammen på best mulig måte kan jobbe helhetlig med rådgivning knyttet til våre tjenesteområder. Spesielt når det kommer til strategi, personalisering, eksperimentering og dataanalyse, avslutter Ann Kristin.

Portrett av Ann Kristin

Møt vår nye rekrutteringskonsulent, Helena!

I februar ønsket vi Helena Berge (22) velkommen til oss i Epinova og som en del av rekrutteringsteamet i Epinova. Helena går inn i rollen som rekrutteringskonsulent der hun skal jobbe med attrahering og rekruttering av primært tekniske profiler. I tillegg vil hun få ansvar for synlighetstiltak og aktiviteter for å videreutvikle Epinova sitt employer brand.

Helena kan fra tidligere vise til erfaring som HR-konsulent og har sittet i byrå med rekruttering av merkantile roller. Etter at bachelorgraden var gjennomført jobbet Helena som rekrutteringsrådgiver. – Jeg lærte mye om rekrutteringsfaget og fikk en bratt læringskurve, forteller Helena. Fra byråtiden jobbet hun hovedsakelig med rekruttering av salgs- og kundeserviceroller. Likevel lærte hun mye om intervjuprosesser og kandidatmarkedet som hun tar med seg videre til Epinova.

Helena beskriver rekrutteringsprosessen hos Epinova som en smidig prosess, med god dialog fra start til slutt. Hun gjennomførte også en caseoppgave som var nytt for henne og en lærerik opplevelse, forteller hun.

– Dette var første gang jeg hadde fått tildelt en faglig caseoppgave i en ansettelsesprosess. - Selv synes jeg det gikk veldig fint. Oppgaven gjorde så jeg fikk satt meg inn i fagområdet jeg skulle fordype meg videre innenfor. I den anledning fikk jeg også sett om fagområdene jeg skulle jobbe med var noe jeg kom til å trives med. I tillegg fikk jeg god hjelp underveis dersom det var behov for det. Før jobbtilbudet ble signert hadde Helena allerede vært på besøk på kontoret et par ganger, og fått hilst på flere av sine fremtidige kolleger.

Å rekruttere teknologer

Helena forteller at det første halve året har gått fort, samtidig som hun har lært utrolig mye. - Jeg blir mer og mer trygg i fagområdet og rollen for hver dag som går. Det var en myk start med rekruttering av nyutdannede utviklere til Epinova sitt interne kompetanseprogram, Epinova Academy.

Fremover vil hun jobbe med rekruttering av seniorprofiler og fagspesialister innen digital handel og CMS. - Fremdeles er det mye nytt innenfor teknologifagfeltet som jeg må få bedre forståelse for. Jeg gleder meg til å få mer kunnskap og utvikle meg som rekrutterer, bekrefter hun.

Helena ønsker å fortsette å utvikle seg i sin egen rolle, og få utfordret seg selv innenfor fagfeltet tech. - At fokuset blir mer på seniorprofiler antar jeg blir mer utfordrende ut fra kandidatmarkedet og den etterspørselen det er rundt dyktige teknologer, men også veldig spennende, legger hun til.

Portrett av Helena tatt på plassen utenfor Scentrum Scene og kontoret i Oslo

 

Akkurat nå

 

Les mer om