• Publisert
  • 1 min

Møt vår gruppeleder: Anniken Norderud

Portrettbilde av Anniken Norderud.

Anniken Norderud har funnet sin lidenskap som gruppeleder hos Epinova.

Anniken Norderud er en av tre gruppeledere og fagleder for prosjektlederne i Epinova. Hun liker det å være bindeleddet mellom ledelse og alle ansatte. Anniken brenner for å lage arbeidsplassen vi ønsker at Epinova skal være, og det å løse eventuelle utfordringer folk rundt måtte ha; personlig eller faglig.

Hverdagen hos Epinova

- Som gruppeleder har jeg ansvar for en tredjedel av konsulentene i Epinova. Dette innebærer å håndtere booking, gjennomføre faglige utviklingssamtaler og generelt sørge for god trivsel blant de ansatte, sier Anniken.

I tillegg til personalansvaret er hun en sentral del av ledergruppen, hvor hun er involvert i strategisk arbeid, rekruttering og oppfølging av Epinova som selskap. Anniken har ansvar for kvalitet og leveranser i Epinova, noe som knyttes tett til hennes rolle som fagleder for prosjektlederne. Som fagleder jobber hun med prosesser og metoder for prosjektleveranser, samt utvikler verktøy og maler som skal brukes; i samarbeid med resten av prosjektledergruppen. 

Karrierevei og arbeidsplassen

- Jeg startet med IT-fag på videregående skole, og har siden da utdannet meg innen IT ved Den Polytekniske Høgskolen. Etter studiene jobbet jeg syv år som utvikler før jeg gikk over til prosjektledelse.

Anniken liker å være ute i naturen og drive med aktiviteter som ski, yoga og ikke minst har hun stor glede av å støtte barnas fotballag

- Det beste med jobben er at jeg får kombinere min interesse for IT med struktur, systemer og mennesker. For meg gir teknologi og prosesser ingen mening uten fokus på menneskene involvert, enten det er kunder eller egne ansatte. Jeg liker å lete etter forbedringsmuligheter i måten vi jobber på, og å finne gode løsninger i samarbeid med andre, sier Anniken.

Ta kontakt med oss

Ble du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss i Epinova? Ta kontakt med en av våre rekrutterere for en uforpliktende samtale.

Les mer om våre gruppeledere

Les mer om