• Publisert
  • 1 min

Møt vår CTO og gruppeleder: Kristian Borg

Portrettbilde av Kristian Borg.

Kristian Borg er Chief Technology Officer (CTO), og en av tre gruppeledere i Epinova.

Som CTO er Kristian involvert i alle store tekniske beslutninger og ansvarlig for at teknologivalgene reflekterer den langsiktige strategien til selskapet. Han liker å tenke på seg selv som en «digital-potet». Det betyr at han kan jobbe med en rekke ulike teknologier og programmeringsspråk med organisasjonens (og kundenes) forretningsmål i fokus. Han motiveres av det å jobbe med fremtidsrettet teknologi og innovative løsninger sammen med sine kollegaer og våre kunder.

Karrierevei og ekspertise

- Jeg startet i forsvaret, hvor jeg jobbet i 4 år og tok befalsskolen fra 1996 til 1997. Deretter hadde jeg et år med utenlandstjeneste i Bosnia før jeg bestemte meg for å starte på IT-studier ved den Polytekniske Høyskolen (nå NHI). Etter studier begynte jeg IT-karrieren i WM-data i 2001. Der jobbet jeg med web og mobilutvikling, og etterhvert e-handel. Jeg startet i Epinova i 2016, sier Kristian.

Utover rollen som CTO har Kristian mange andre ansvarsområder i Epinova. Han er en del av ledergruppen, har personalansvar for en gruppe på rundt 20 kollegaer og bidrar med teknisk støtte til salg av prosjekter til både nye og eksisterende kunder. Han er også sentral som rådgiver og arkitekt for noen av selskapets største kunder, noe som til tider tar mye av hans tid.

Fritid med teknologi og seiling

Kristian er bosatt i Oslo og på fritiden liker han å seile regatta og drive med teknologi og hjemme-automasjon. - Det beste med jobben at jeg får jobbe med det jeg elsker, nemlig teknologi og å finne svar på nye utfordringer, sier Kristian. Han motiveres av å improvisere og finne nye løsninger når gamle rutiner ikke strekker til lenger. - I denne jobben får jeg virkelig utfordret meg selv, og jobbe sammen med ambisiøse kunder og dyktige teknologer og utviklere.

Ta kontakt med oss

Ble du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss i Epinova? Ta kontakt med en av våre rekrutterere for en uforpliktende samtale.

Les mer om våre gruppeledere

Les mer om