Backend-utvikler

Vil du jobbe med moderne digital handel og nettsteder til ledende nordiske merkevarer?

Epinova er et nordisk konsulentselskap som utvikler nettsteder og løsninger for digital handel til noen av Norges aller største aktører. Vi hjelper våre kunder med digital suksess gjennom utvikling av skalerbare teknisk løsninger, visuelle konsepter, digital rådgivning-, og strategi.

Vi har i dag en sentral posisjon hos noen av Norges aller største aktører innen digital handel. Du vil derfor få arbeide bredt med ulike merkevarer og selskaper, noe som vil gi deg en unik erfaring og mulighet til å bygge din kompetanse.

Om rollen

Hos oss vil du bli en del av et tverrfaglig team med andre eksperter og fagspesialister på test, konseptutvikling, UX design og arkitektur. Du får jobbe med mange avanserte oppgaver som håndtering av utfordringer med skalering, motstandsdyktighet og ytelse. I tillegg til å jobbe med integrasjon av forretningskritiske systemer som eks. ERP, CRM, betalingsløsninger og PIM.

 • Utvikling av tekniske løsninger for digital handel og nettsteder
 • Skrive kode i C# og implementere skybaserte applikasjoner i .NET Core plattformen, og dra nytte av Azure-tjenester for hosting og skalerbarhet
 • Utvikle og integrere backend tjenester som støtter funksjonaliteten i tjenesteplattformen, inkludert håndtering av data, autentisering og API-tilkoblinger
 • Gi veiledning og støtte til andre teammedlemmer, som juniorutviklere, gjennom å dele kunnskap om utvikling, best practises og støtte opp mot å nå felles mål
 • Identifisere og løse bugs, utføre feilsøk for å sikre påliteligheten kontinuerlig under utvikling og produksjon

Du får jobbe med store og ambisiøse merkevarer

At vi får jobbe med løsninger som venner, familie og bekjente bruker i det daglige er ekstra kult. Bestiller du sushi en fredag kveld fra Sabrura sushi, kake fra Jordbærpikene, eller en overnatting på Thon Hotels har du allerede brukt løsningene vi utvikler.

Kunder vi er stolte av å ha jobbet med er for eksempel Olav Thon Gruppen, Stortinget, NHO, OBOS, Fargerike, Voice, ASKO Norge, Bitastad (Sabrura Sushi, Big Bite, Jordbærpikene) og Røde Kors for å nevne noen. 

Noen eksempler på det vi gjør er å utvikle skybaserte webløsninger for Statnett. For denne løsningen var det ekstra viktig at strenge sikkerhetskrav ble ivaretatt med deres godt over 3 000 nettsider. Vi har levert e-handelsløsning til Fargerike som gjorde slik at de kunne tilby kompleks kundeveiledning på nett. Gjennom en årrekke har vi vært teknologisk partner til og utviklet nye nettsider til Olav Thon gruppen og deres 90 kjøpesentre i Norden. Vi har også forvandlet nettstedet til Helsetilsynet med vår grensesnittmagi og gitt dem et etterlengtet digitalt løft med smart teknologi og kreativ frihet.

Det er ikke nødvendig at du legger ved søknadsbrev og CV for å registerere interesse.

Vis interesse her

Fagmiljøet, QA-rammeverk og kvalitet

Høy kvalitet og et sterkt fagmiljø er svært viktig for oss. Som vår kollega blir du en del av vår lærerike backend-faggruppe. Vi har et godt utarbeidet QA-rammeverk og mye erfaring i kodebasen. Denne erfaringen gjør så du ikke trenger finne opp hjulet på nytt, men kan hente ut den kunnskapen du trenger, og heller fokusere på å løse de reelle problemene.

Du får lære noe nytt, hver dag, og bli ekspert innen områder du aldri trodde du ville kunne noe om. For kunnskapsdeling og kvalitetskontroll gjennomfører vi code reviews. Vi jobber i smidige tverrfaglige utviklingsteam med ansvar for hele livsløpet til det vi lager. Du får mulighet til å påvirke hvor vi skal, samtidig som du får jobbe med det du er god på slik at vi sikrer verdifulle løsninger. 

Hvem håper vi at du er?

 • Du har 4+ års erfaring som backend eller fullstack-utvikler
 • Du vil jobbe med C#/.NET, Azure DevOps og andre verktøy
 • Du er opptatt av å holde deg oppdatert på ny teknologi og levere kvalitet
 • Som person håper vi du har du har høy grad av gjennomføringsevne og blir motivert av å skape verdifulle løsninger
 • Du er nysgjerrig og ydmyk overfor nye ideer, og anser deg selv som en lagspiller
 • Vi har et norskspråklig arbeidsmiljø. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig
Gruppebilde fra Epinovas høsttur 2022

Ønsker du å høre mer?

Da gleder vi oss til å bli bedre kjent med deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse, på e-post eller mobil, for mer informasjon.

Ansettelsesform: fast stilling, heltid 100%
Arbeidssted: Oslo, Trondheim, Kristiansand eller Tønsberg

Vis interesse her