• Publisert
  • 2 min

Velkommen tilbake, Audun og Hans Christian

Med stor glede ønsker vi Audun Frøysaa og Hans Christian Thjømøe varmt velkommen tilbake til Epinova.

Hos Epinova er vi opptatt av å gi våre ansatte muligheten til å utvikle seg både faglig og personlig. Vi mener at trivsel på arbeidsplassen er viktig, og ønsker at du skal føle deg inkludert, sett og ivaretatt når du jobber hos oss. I Epinova er vi stolte av å kunne tilby tidligere ansatte en åpen dør tilbake. Noen ganger trenger man å erfare nye miljøer, og løsrive seg fra det kjente.

Vi anerkjenner verdien av erfaring og at det er greit å skulle teste noe annet. Vi tror på å bygge langvarige relasjoner og ønsker å fortsette å støtte deg i din karrierevekst og utvikling. For oss er det viktig å opprettholde sterke bånd med våre tidligere medarbeidere, og hvis muligheten skulle komme for å ønske velkommen tilbake, slik som nå - tar vi de imot med åpne armer, slik som med Audun og Hans Christian.

To menn som ler og snakker uformelt i en sofa hos Epinova

Hvordan er det å jobbe her?

Vi har en fantastisk arbeidsplass med et vennlig og inkluderende arbeidsmiljø. At din hverdag går opp på alle plan er viktig for oss. Vi tilbyr gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Gledelig tilbakekomst, Hans Christian

Hans Christian Thjømøe er senior utvikler og har jobbet som konsulent siden 2011. Han har spesialisert seg innen varehandel og Microsoft-teknologi siden 2014, og har tidligere jobbet som konsulent for ulike bedrifter med fokus på integrasjonsarbeid og B2B-løsninger. 

I 2019 deltok han på et PIM-treff i Malmø hvor han traff ansatte fra Epinova. Dette førte til et besøk på kontoret vårt i Tønsberg for å bli bedre kjent. Hans Christian begynte hos Epinova samme år som backend-utvikler. Etter et beiteskifte innom helsesektoren, bestemte han seg for å returnere til Epinova av flere grunner, deriblant det gode arbeidsmiljøet og de hyggelige kollegaene som jobber her. 

Hans Christian prøvde seg som arkitekt i en helse-startup høsten 2022, men savnet raskt konsulentrollen og bestemte seg for å komme tilbake. Han beskriver konsulentrollen som spennende og variert da man får jobbe med ulike mennesker og prosjekter som stadig utfordrer. Hans Christian trives best med komplekse e-handelsprosjekter og liker å jobbe på samme prosjekt over lengre tid. Han motiveres av prosessen med å avdekke krav, ønsker og muligheter, og brenner virkelig for å hjelpe kunder. 

På fritiden bruker Hans Christian tiden sin på programmering. For øyeblikket jobber han med å lage et system som kan gjette på salgsprisen til en bolig, samt noen smarthus-integrasjoner. Han ser frem til å komme i gang med prosjekter og nyte sommeren hjemme i Tønsberg hvor det alltid er mye liv.

Profilbilde av Hans Christian Thjømøe.

Velkommen tilbake, Audun

Audun er en erfaren utvikler med spesialisering innen backend fagfeltet. Han har nå valgt å komme tilbake til selskapet på grunn av den familiepregende kulturen og de gode ordningene for ansatte. Det viktigste for Audun på arbeidsplassen er at han får bryne seg på spennende utfordringer, og at det er et faglig sterkt miljø med utviklingsmuligheter. Audun beskriver Epinova som en spennende bedrift med mange muligheter for både personlig og faglig utvikling. Han setter også pris på det gode sosiale miljøet.

I sin forrige jobb var Audun backend-utvikler med fokus på effektivisering og modernisering av strømbransjen gjennom app-teknologi. Dette inkluderte arbeid med databaser, integrasjoner og systemer for å sikre optimal funksjonalitet og brukeropplevelse. 

Audun ser frem til å jobbe med greenfield-prosjekter og integrasjoner hos oss, og er spent på å jobbe med ulike kunder og prosjekter. Han ser på dette som en spennende utfordring, og gleder seg til å bidra til å levere innovative og effektive løsninger for kundene. Samlet sett er Audun en erfaren og lidenskapelig utvikler med fokus på effektivisering og modernisering gjennom teknologi. Han er glad for å være tilbake hos Epinova, og ser frem til å bidra til selskapets suksess.

Portrettbilde av Audun Frøysaa.
Profilbilde av Audun Frøysaa.

Les mer om Audun her

Ta kontakt med oss

Ble du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss i Epinova? Ta kontakt med en av våre rekrutterere for en uforpliktende samtale.

Møt noen av våre nyansatte