• Publisert
  • 1 min

Epinova ansetter backend-utvikler fra NoA Ignite

Møt Johan Hoi, som i februar begynte som backend-utvikler. Johan er allerede godt i gang, og bare to uker inn i rollen er han i prosjekt for NorgesGruppen Data.

Johan er vår nyeste kollega og backend-utvikler. Han kommer sist fra NoA Ignite, hvor han jobbet med utvikling av med C#/.NET. Etter å ha jobbet som fullstack-utviker i flere år ønsket Johan spesialisere seg og vil hos oss jobbe som rendyrket backend-utvikler. 

- Jeg fant ut at interessen var større for backend-utvikling, og at jeg trivdes bedre med å jobbe med det. Så jeg ser frem til å videreutvikle disse kunnskapene her i Epinova. Det at Epinova er et mindre selskap enn det jeg kom fra, og de hyggelige menneskene jeg møtte under rekrutteringsprosessen, spilte en stor rolle for hvorfor jeg valgte å starte her, sier Johan. 

I ansettelsesprosessen gjennomfører vi en C#-kodeoppgave, og jeg husker spesielt at tilbakemeldingen på Johan var at han leverte en overordnet sterk besvarelse, sier Andrea Huse, rekrutteringsansvarlig i Epinova.

- Jeg gleder meg også masse til å bli kjent med de kule menneskene som jobber her og alt det sosiale. Den første tiden her har vært veldig fin. Første dag på jobb startet med "Intro 2024" (som er Epinovas kick-off arrangement). Da ble jeg kjent med en god del av kollegaene allerede første dagen, som var veldig hyggelig. Dagen etter fikk jeg oppleve både fredagstrallen med fastelavnsbolle, og vant til og med på vinlotteriet!, forteller Johan. 

Møt Johan Cheu Hang Hoi, vår nyeste backend-utvikler.

Går inn på teamet hos NorgesGruppen Data 

- Tidligere har jeg jobbet med kunder som Utdanningsforbundet, hvor jeg driftet og videreutviklet flere nettsider som de hadde. Der brukte jeg Optimizely og React. Siste prosjektet jeg jobbet hos før jeg startet her, var hos BaneNor hvor oppdraget var å lage en samlet portalside for alle oppslagsverk og dokumentasjon som BaneNor hadde, sier Johan. Johan er allerede ut i prosjekt og gikk rett inn på teamet hos NorgesGruppen Data. 

Bli en av oss

Morten Sandberg og Tim Røgler

To backend-utvikleres ekspertise i aksjon

I Epinova er det et konstant fokus på at våre ansatte skal være faglig sterke utviklere, samtidig som at de skal være rådgivende konsulenter for våre kunder.

Les hvordan Morten og Tim jobber

Rekrutterer i Epinova, Andreas Huse, sitter i en sofa

Uten kodeoppgave vet du ikke hvem du ansetter

Noen selskaper hevder at de ikke benytter teknisk oppgave i en ansettelsesprosess, men vet de da hvem de ansetter?

Les mer om kodeoppgaver

Vi søker flere dyktige kollegaer

  • Backend-utvikler

    Vil du jobbe med moderne digital handel og nettsteder til ledende nordiske merkevarer?

  • Operativ testleder

    Bli vår ansvarlige testleder for kvalitetssikring av våre e-handels og webprosjekter.

  • Åpen søknad

    Vi ansetter til alle våre forretningsområder, og til våre kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansand og Tønsberg.

Les mer om