Disse bruker Proxima

I dag har vi mange ulike kunder, med forskjellige behov. Prosjektene våre er derfor ganske brede. Kanskje et av disse prosjektene kan gi deg svar på noen av de utfordringene du har?

Kvinne ser ned på mobilen sin

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)

Nødvarsel er en ny tjeneste der myndighetene kan varsle befolkningen om akutte og alvorlige hendelser. Med Proxima kunne DSB komme raskt i gang med denne nettsiden, som er avhengig av høy stabilitet og god ytelse.

Les om nødvarsel på mobil

Bilde av to kvinnelige modeller med trikkegensere på. En hvit og en blå.

Dale of Norway og WoolLand

I 2019 kjøpte det tradisjonsrike selskapet Dale of Norway opp det norske ulltøy-selskapet WoolLand. Sammen har de valgt en løsning som gir muligheter for å samle flere nettbutikker og flere land på samme tekniske plattform.

Les om Dale / WoolLand-prosjektet

Bilde av flislegging

Flisekompaniet

Med Proxima kom Flisekompaniet raskt til testfasen i sitt netthandelsprosjekt, hvor formålet var å automatisere ordrehåndteringen fra nettbutikken.

Les mer om Flisekompaniet

Bilde av en mann som pusser tennene sine sammen med to barn.

Rørkjøp

Rørkjøp ønsket å gjøre det enkelt for sine medlemsbedrifter ved å tilby et helhetlig, sikkert og trygt digitalt tjenestetilbud.

Les mer om Rørkjøp

Bilde fra Trondheims gamle husbebyggelse

Bitastad

Bitastad AS er et trøndersk selskap som eier og utvikler selskaper innen mat og drikke. Du kjenner de kanskje gjennom konseptene Sabrura sushi, Big Bite, Jordbærpikene m.fl

Les mer om Bitastad

  • E-handel