• Publisert
  • 1 min

AI, SaaS og Graph-søk: Høydepunkter fra Optimizely Opticon 2023

Optimizely Opticon 2023 logo

Med AI, SaaS og Graph-søk som de store temaene på Opticon, er det klart for spennende nye verktøy for deg som jobber med Optimizely-plattformen. Her er en litt mer håndfast oppsummering som forteller hva som ligger bak buzzordene.

Selv for oss som har vært i Episerver/Optimizely-miljøet lenge, er det mye informasjon å fordøye etter store konferanser. Det er mye markedsføring å dekryptere, og mye detaljer å innhente, før man kommer til kjernen av hva nyhetene virkelig betyr for både kunder og partnere.

I år er det mye spennende på mange fronter - noe er allerede tilgjengelig, og noe kommer i nær fremtid. Det var såpass mye å snakke om fra Opticon 2023, at hvert tema har fortjent sin egen bloggpost - følg lenkene under!

Optimizely One

Optimizely One er en omdøping av DXP-plattformen og en tydeliggjøring av hvordan Optimizely-produktfamilien tilsammen utgjør en komplett verktøykasse for hele markedsføringssyklusen.

Les hele bloggposten om Optimizely One

Optimizely SaaS Core - en low-code variant av CMS

Optimizely SaaS Core markerer en helt ny retning med en skybasert, headless, API-basert, oppgraderingsfri Optimizely-plattform.

Les hele bloggposten om Optimizely SaaS Core

Optimizely Graph

Optimizely Graph er den nye motoren for smart søk og sammenstilling av innhold. Som navnet tilsier, bruker Optimizely Graph GraphQL-teknologi (Graph Query Language), som er et kraftig API-basert spørringsrammeverk, som gjør at alle dine applikasjoner kan koble seg mot Graph og spørre etter innhold i ulike former.

Les hele bloggposten om Optimizely Graph

Bilde fra tidligere arrangement i NOVA House

Meld deg på frokostseminar tirsdag 19. mars

Få maks ut av Optimizely! Start dagen sammen med oss, og Optimizely Norge, i NOVA House. Vi ser på hva som skjer i markedet, Optimizely og funksjonaliteter du kan få verdi av.

Les mer og meld deg på

Optimizely Opal AI-assistent

Optimizely Opal er samlenavnet på de ulike typene AI som er innbakt i Optimizely-produktfamilien. Visjonen er at Opal skal oppleves som en AI-assistent du alltid har tilgjengelig når du jobber med din digitale markedsføring i Optimizely-økosystemet.

Les hele bloggposten om Optimizely Opal

Optimizely Visual Builder

Optimizely Visual Builder er et verktøy som rendyrker innholdskomponering, ved å tilby en fristilt, intuitiv, visuell redigeringsopplevelse. Sammen med funksjonalitet for no-code malverk og personalisering, vil Visual Builder forsterke Optimizely sitt fokus på headless og SaaS.

Les hele bloggposten om Visual Builder

Optimizely Composable Commerce

Optimizely anerkjenner at ikke alle nettbutikker har samme behov for funksjonalitet. En av styrkene til det nye SaaS Core-konseptet er at kjernekomponentene består av det grunnleggende som trengs for å konfigurere opp malverk og grunnfunksjonalitet, men at de som bygger nettbutikken kan velge mellom et utvalg av verdiøkende tjenester på toppen av grunnfunksjonaliteten - også kalt "composable commerce". 

Les hele bloggposten om Optimizely Composable Commerce

Relaterte artikler

Strategi og rådgiving

Vår viktigste oppgave er å være en støttespiller for din organisasjon, så dere kan lykkes digitalt. Vi bruker behovsforståelse, helhetlig overblikk og fokus på kontinuerlig forbedring for å gi råd om hva som gir mest verdi.

Les mer om rådgivning